Ziekenhuisbed

Als u vanwege een aandoening veel in bed ligt, wilt u natuurlijk een comfortabel bed met veel mogelijkheden. Een ziekenhuisbed biedt dan uitkomst zowel voor de persoon in bed, als degen die de bedlegerige moet verzorgen. In de medische wereld maakt men veel gebruik van hoog laag bedden. Daarom hebben wij voor u gekozen voor een elektrisch verstelbaar hoog laag bed van een vooraanstaand Duits merk!
Dit bed in de spreekwoordelijke “Gründlichkeit” geproduceerd met de nieuwste technische mogelijkheden en met oog voor bedieningsgemak. Dit type hoog laag bed is geproduceerd volgens de norm DIN EN 60601-2-52 en is getest door een onafhankelijk onderzoeksinstituut!
Smits Interieurs Venlo bouwt dit type bed vervolgens geheel naar uw wensen op. Bekleding in hout, stof of kunstleer, aangepast en afgestemd op het interieur waar het hoog laag bed geplaatst wordt. Met of zonder wielen, compleet met speciale zorgmatras om doorliggen te voorkomen. Uiteraard is het hoog laag bed uit te breiden met diverse onderdelen zoals een bedpapegaai, bedhekken, etc.
De tijd dat een lelijk ziekenhuisbed de huiskamer ontsierde is definitief voorbij! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
hoog laag bed

Dit basisbed voldoet aan de hoogste normen en verandert uw slaapplek in een paradijs. De bedbodem is in 4 stukken verdeeld en derhalve individueel instelbaar met 2 aparte motoren en bovendien is de instelling van het voetengedeelte extra ondersteund door 2 separate scharnieren.
Het ligvlak met houten latten en z.g. hardheidsverstellers laat zelfs in de standaarduitvoering 80 cm x 190 cm aan comfort weinig te wensen over.