Speciale producten

Smits Interieurs is producent en leverancier van diverse speciale producten zoals onder andere spring units /verenpakketten voor de meubelindustrie en herstofferingsindustrie.
Onze handgemaakte zittingen en rugleuningen vormen de basis voor veel bekende meubelmerken. Een kleine greep:

Artifort – Dutch Originals – Gelderland – Leolux – Jezet Seating
Verschillende soorten binnenveringen kunnen standaard of naar specifieke wensen van de klanten gemaakt worden. Het zitcomfort van meubelen en (auto-)stoelzittingen met binnenvering is vele malen hoger dan van meubelen en zittingen die schuim als interieur hebben. Binnenveringen kunnen uitgevoerd worden in dubbelconisch of cilindrische veren geschikt voor traditionele meubels maar ook voor autostoelveringen bijvoorbeeld voor de renovatie van het stoelinterieur van uw oldtimer.  Ook kan de meubelindustrie en herstoffeerder terecht voor afdekmaterialen en fournituren. Het toepassingsgebied strekt van binnenveringen voor matrassen, boxspring tot hotelbed. Voor alle onderdelen geldt uiteraard: Maatwerk uit eigen fabriek maakt bijna alles mogelijk als het gaat om afwijkende maten of modellering.
Smits Interieurs voor dutch originalsSmits Interieurs voor LeoluxSmits Interieurs voor GispenSmits Interieurs voor GelderlandSmits interieurs voor Artifort

 

Smits Interieurs voor Jezet Seating