Smits Interieurs Venlo

Smits Interieurs Venlo voor particulier, bedrijf en industrie.
Smits Interieurs vervaardigt al meer dan 60 jaar hoogwaardige binnenveringen voor meubels, boxspring, matrassen en oldtimers. Smits Interieurs vormt dus al jaren de basis voor zit- en slaapcomfort. Vele grote meubelfabrieken en matrasmerken maken al jarenlang gebruik van de handgemaakte binnenwerken en complete matrassen van Smits Interieurs Venlo. Ook vinden veel producten hun weg naar de ambachtelijke meubelstoffeerder. Ook in tijden waarin iedereen op kosten besparen moet doet Smits Interieurs Venlo geen concessies aan kwaliteit; veel fabrikanten kiezen er momenteel voor om hun meubels en matrassen op te bouwen uit goedkopere schuimproducten hetgeen logischerwijze nooit dezelfde zit- en lig kwaliteit kan bieden als meubelzittingen of matrassen die, waar mogelijk, zijn opgebouwd uit binnenveringen.
U zoekt een nieuwe, betaalbare matras, boxspring of een compleet bed?
Profiteer dan nu als consument rechtstreeks van ons vakmanschap en de mogelijkheid om bij de echte makers, af fabriek, te kopen.
Of het nu gaat om een standaard matras, een op maat gemaakte matras, matrassen voor uw camper of boot of een compleet gestoffeerd bed met verstelbare, verwarmde bodem met massage-units, hotelbedden, boxspring, etc.. Smits Interieurs levert op alle onderdelen vakkundig gemaakte producten. Per slot van rekening draait het bij Smits Interieurs letterlijk om de inhoud want dat is waar het om gaat!