Links naar vakmensen

Met deze links naar vakmensen laat Smits Interieurs waardering zien voor diverse vakmensen, elk met hun eigen vakgebied. Mensen die onze producten waarderen en deze ook veelal uit eigen ervaring kunnen aanbevelen of het nu gaat om ons maatwerk in zit- of slaapcomfort. Op onze beurt bevelen wij deze, veelal lokale vakmensen aan vanwege hun vakkennis, zij het op ambachtelijk, medisch, wetenschappelijk niveau of op het gebied van dienstverlening.
Smits Interieurs Venlo vindt het vooral belangrijk dat lokale ondernemers elkaar helpen en aanvullen waar dit kan en mogelijk is. Want steeds vaker blijkt dat “wat van ver komt lang niet altijd goed is”.
Zeer zeker als deze vakmensen zonder al te veel nonsens en poespas staan voor hun producten en of diensten!
Hieronder vindt u enkele links naar (lokale) vakmensen o.a. Interieurontwerpers, fysiotherapeuten, chiropractors, meubelmakers, die als geen ander het belang van gezond zitten en slapen weten. Maar ook ondernemers in de maakindustrie, meubelstoffeerders, houtbewerkers, detaillisten, enz..
De genoemde bedrijven en zelfstandigen staan vermeldt in willekeurige volgorde en er zullen er naar verwachting nog vele volgen…!
Geïnteresseerd in een link-exchange? Mail dan naar charles@smitsinterieurs.nl

FysioForHealth
Chiropractie de Koning
Meubelatelier Rene Hermanns#
Buwalda fotografie
Larotu – grafische vormgeving
’t Swarte Schaep
Personal Training Lee-Roy Snijtsheuvel / Military Roadwork
De Lokeend & D’n Bolderwagen
Gehoorprotectie; Specialist in Gehoorbescherming.
Van Bakel inspires & creates
Hoofdkussens.nl
Accessoires voor touchscreen apparaten
Lisa Interior Design
DMarq Total Design