Hotelbedden

Hotelbedden – Bedden voor de hospitality sector.
Ook in de hotel en B & B wereld is Smits Interieurs een vertrouwde naam.
Veel gerenommeerde hotels en diverse B en B’s maken reeds gebruik van onze speciale hotelbedden collectie en dit is niet alleen vanwege de enorm hoge kwaliteit van bijvoorbeeld onze matrassen maar ook de sfeer en gewenste uitstraling die perfect door Smits Interieurs op maat kan worden gemaakt.
In een doorsnee hotelkamer of een kamer in een B en B neemt het bed gemiddeld de helft van de ruimte in beslag en derhalve is, de uitstraling van een bed van zeer groot belang voor de algemene indruk die de kamer wekt bij uw klanten, te zwijgen over het comfort van de matrassen!
Smits Interieurs is ook uw partner voor de complete inrichting van projecten.
Waar-voor-je-geld is hetgeen waar wij naar streven.
Foto met dank aan Theaterhotel Venlo
Voor alle projecten, hotel of B & B slaap- en zitmeubels maken wij gebruik van moderne stoffen met brandwerende, waterdichte of zelfs antibacteriële eigenschappen. Wij vertalen perfect uw idee van luxe naar het gevoel van uw klant. Harmonie, rust en geborgenheid voor een betaalbare prijs is een vitaal onderdeel van onze visie. Immers is het ons gemeenschappelijk streven om uw gasten zich net zo comfortabel en geborgen te laten voelen als waren ze thuis. Uw klanten verdienen een gezonde en aangename nachtrust op één van onze producten.