Herstoffering

MADE IN VENLO:
Dat we bedden, hoofdborden en andere slaapkamermeubels zelf stoffeerden was – hopelijk – al bekend.

Dat je bij Smits ook terecht voor kan al je stoffeerklussen groot of klein is wellicht nieuw.
In onze showroom vindt je dan ook diverse zit- en slaapmeubels uit eigen fabricage van het huismerk De Koninck, die naar wens aangepast kunnen worden naar jouw persoonlijk comfortwensen; uiteraard alles op maat gemaakt!
Voor alle meubels en bedden is het gehele productieproces, vaak van ontwerp tot de aflevering bij de dealers of rechtstreeks naar de klant, dus in onze handen.
Onze eigen fabriek in Venlo, is de plek waar alle meubels vervaardigd worden. Bij herstofferingen en comfortverbeteringen wordt hier aan jouw meubels met veel liefde en passie een tweede leven gegeven. Comfortverbetering realiseren wij met onze eigen interieurveringen. Waar anderen misschien kiezen voor schuimvulling gebruiken wij zoveel mogelijk handgemaakte, originele binnenveringen en verenpakketten als basis voor een goede stoffering.
Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw projecten; een hotel of B & B inrichten of herstofferen. Speciaal voor de hospitality sector kiest Smits voor high end producten: Stoffen met microscreen technologie en Silverplus finishing; waterdicht, brandwerend en antibacterieel!

Kwaliteit in maatwerk en passie voor zit- en slaapcomfort is onze drive. Onze meubelmakers behoren tot de toppers in hun vakgebied.
Uiteraard beschikken wij over een zeer uitgebreide collectie meubelstoffen en leerssoorten en uiteraard een hele boel imitatie leersoorten; wel zo duurzaam en vaak net zo mooi!
Heb je een vraag of wil je een vrijblijvende offerte kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom/fabriek; onze stoffeerders komen ook graag bij jou langs om ter plekke een prijsopgave te maken!
Stof en leermerken

 PinTail