De Koninck

De Koninck Premium Sleeping Products – Boxsprings, matrassen en hoofdborden made by Smits Interieurs!
Prinsheerlijk slapen. Gedragen op veren. Omarmd door persoonlijke luxe. Met een product van De Koninck is het geen droom maar werkelijkheid om iedere ochtend uitgerust wakker te worden.
De Koninck, kwaliteit in jouw slaapkamer Als je een product van De Koninck koopt, koop je eerlijk vakmanschap en duurzame kwaliteit. Je kan vertrouwen op meer dan 60 jaar ervaring in de productie van binnenveringen, dé basis van een goede boxspring en matras. De klasse van een De Koninck product zit ‘m dan ook niet alleen in de buitenkant. Hoewel die er zeer zeker mag zijn. Het echte geheim achter heerlijk slapen is de juiste combinatie van materialen en techniek. Ontwikkeld op basis van brede vakkennis, talloze producttesten en nauw contacten met experts op het gebied van gezond slapen, zoals fysiotherapeuten en chiropractors. Zo hebben wij stap voor stap een slaapsysteem ontwikkeld dat u optimaal ondersteunt. Iedere nacht opnieuw. Jarenlang!
Download hier de De Koninck Brochure.
Op dit moment omvat de
kwaliteitsmatrassenlijn van de Koninck 5 handgemaakte matrassen passend bij ieder slaap- en lichaamstype en in ieders budget!
Een De Koninck product is een pronkstuk in uw slaapkamer. Tijdloos in z’n vormgeving, helemaal in uw stijl door de bijna eindeloze keuze uit kleuren en stoffering.