Box Spring

Box spring (bed)
De luxe van een hotelbed bij u thuis? De bijzondere comforteigenschappen en de luxe uitstraling maken dit type bed zo populair.
Boxsprings, ook wel hotelbedden of box spring bed genoemd vanwege de veelvuldige toepassing in hotels, vormen een belangrijk onderdeel van het assortiment van Smits Interieurs. Een complete boxspring bestaat uit een verende box met daarbovenop een comfortabele pocketveringsmatras, en eventueel als extra comfortlaag een soepele topmatras. De ‘box met veren’ is een stabiele matrasdrager, die kan worden uitgevoerd met Bonellvering of pocketvering. De drie comfortlagen (box, matras en topmatras) vormen samen een uitermate comfortabel boxspringbed. Veel mensen kiezen daarom voor de luxe van een sfeervol “hotelbed” in hun eigen huis. Bovendien zijn boxspring bedden praktisch in het gebruik: ze laten zich gemakkelijk verplaatsen, en zijn eenvoudig op te maken. Mede hierdoor is de boxspring het ideale bed voor zowel thuis als de z.g. hospitality sector, zoals hotels, B&B’s en bungalowparken.
Een heerlijke nachtrust op een goede boxspring is dus niet alleen voor hotelgasten een onvergetelijke ervaring maar is ook binnen handbereik voor een zalige nachtrust thuis. Met de brede keuze aan stoffen/ kunstleer en een rijk pallet aan kleuren laat zich uw boxspring makkelijk aanpassen aan de door u gewenste ambiance.
Maatwerk en stoffering in eigen fabriek. Ook afwijkende maten en modellen. Laat ons maar de boxspring van uw dromen maken.