Bed achterwand

Een bed achterwand kan een goed alternatief zijn op een traditioneel hoofdbord.
Kies in ieder geval voor kwaliteit, luxe, sfeer en maatwerk!
Een fraai gestoffeerde bed achterwand is de perfecte restyle voor uw slaapkamer zonder ingrijpende verbouwingen of moeilijke klusopdracht! Voor het completeren van de (slaap)kamer en het beschermen en isoleren van de muur achter uw boxspring levert Smits Interieurs  nu ook achterwanden op maat uit eigen fabriek, in alle denkbare materialen en uitvoeringen; nagenoeg alles is mogelijk. U kunt kiezen uit diverse materialen, stoffen en leersoorten. Brandvertragende, afneembare stoffen en kunstleer, met plint uitsparingen en kabeldoorvoeringen. Indien gewenst met schakelmateriaal, docking stations en ambiance verlichting. Nagenoeg alle afmetingen en stijlen zijn mogelijk. Uw eigen ideeën en ontwerpen zijn uiteraard welkom.
Onze achterwanden en hoofdborden worden vaak opgebouwd uit losse panelen en elementen. Mocht er per ongeluk iets vuil worden of beschadigen dan hoeft niet het hele hoofdbord gereinigd of vervangen te worden.
Dit speciale maat- en vakwerk is dan ook vele male duurzamer dan een kant-en-klaar prefab product en het verschil in prijs verdien je vroeg of laat hoe dan ook terug
!
U heeft al een luxe uitgevoerde bed achterwand voor ca. 100 euro m2 inclusief montage! Uiteraard afhankelijk van materiaalkeuze en uitvoering! (altijd exclusief eventueel afgebeeld schakel-, en verlichtingsmateriaal/accessoires!)
Stel uw vraag ons