B&B Pelgrimshoes Genooierhof

B&B Pelgrimshoes Genooierhof

‘T is een kwestie van geduld rustig wachten op de dag…dat heel Venlo in een bed van Smits slapen mag, dat heel Venlo slaapt in een bed van Smits…
Het eerste gedeelte is van Rowwen Heze maar de slaapkamers van B&B Pelgrimshoes Genooierhof zijn echt van Smits Interieurs Venlo! Weer zijn wij GRUUTS dat wij mochten meewerken aan zo’n prachtig mooi project. Voor de 4 grote slaapkamers en 3 kleine “opkamertjes” mochten wij met een passend idee komen voor misschien wel het belangrijkste onderdeel van elke B&B; slaapcomfort passend in de stijl en de ideeën van de eigenaren, uiteraard budgettair verantwoord.
In de door ons gemaakte bedden en nachtkastjes komen duidelijk de visie en materiaalkeuze van Geert en Liesbeth terug. De strakke lijnen en onze materiaalkeuze vielen direct in de smaak bij “meneer den architect” zoals Liesbeth haar man gekscherend noemde. De warme kleurstelling van de bedden en de ronde vormen van de nachtkastjes, waarin we dezelfde materialen lieten terugkomen als de stoere muurpanelen zijn inmiddels voorzien van de “hand van Liesbeth”.
Kamer2Liesbeth en Geert chapeau voor jullie ondernemersgeest, visie en doorzettingsvermogen maar vooral bedankt voor jullie keuze voor de maatwerkbedden van Smits Interieurs Venlo en vooral de bijzonder prettige manier van samenwerken.
Kamer4 Kamer